Politika varstva osebnih podatkov

Nalaganje...

Zakaj podjetje Nupper zbira ter obdeluje moje osebne podatke?

Glavni cilj podjetja Nupper je nuditi svojim kupcem odlično storitev in s tem doseči kupčevo optimalno zadovoljstvo. Z namenom, da dosežemo ta cilj, vam s pomočjo zbranih osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, omogočamo možnost boljšega informiranja o našem prodajnem programu, o nagradnih igrah ter o naših dodatnih storitvah, ki vam omogočajo boljšo izkušnjo ob nakupu v trgovinah Nupper ter s tem večje zadovoljstvo. S pomočjo osebnih podatkov, ki nam jih posredujete pa lahko ob izpolnjevanju določenih drugih pogojev tudi pridobite dodatne popuste ob nakupu.

Podjetje Nupper obdeluje vaše osebne podatke izključno na podlagi vaše privolitve in samo za namen oziroma namene za katere ste vaše osebne podatke posredovali v podjetje Nupper.

Katere moje osebne podatke podjetje Nupper zbira in obdeluje?

Podjetje Nupper zbira in obdeluje izključno le tiste vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice, prijava na elektronsko revijo, prijava na storitev Arhitekt svetuje, prijava na Nupper-ovo kartico zaupanja, prijava na sodelovanje v nagradni igri, itd.) oziroma, ki ste jih posredovali kot kontaktne podatke z namenom dodatnega informiranja s strani podjetja Nupper (spletni kontaktni obrazec). Ti osebni podatki so lahko: elektronski naslov, ime in priimek, naslov vašega prebivališča, vaša telefonska številka, ter tudi podatki o nakupih, v kolikor privolite v obdelavo teh podatkov.

Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov podjetje Nupper zbira tudi informacije o tem , kolikokrat obiščete našo spletno stran in katere vsebine na naši spletni strani vas pritegnejo. Piškotki nam omogočajo optimizacijo spletne strani glede na vaše želje in zanimanja vam pa s tem omogočajo večje zadovoljstvo ob nadaljnjih obiskih naše spletne strani. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov,ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Več o piškotkih si lahko preberete s klikom tukaj.

Kdo obdeluje moje osebne podatke?

Upravljavec vaših osebnih podatkov je družba Nupper, družba za proizvodnjo, trgovino in storitve, d.o.o., Stegne 35, Ljubljana, 1000 Ljubljana.

Vaše osebne podatke obdelujejo s strani podjetja Nupper pooblaščene osebe, ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.

Kako je zagotovljeno varstvo mojih osebnih podatkov?

Podjetje Nupper kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Osebne podatke obdelujemo v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov imamo sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja Nupper.

Koliko časa hranite moje osebne podatke?

Osebne podatke, ki nam jih posredujete obdelujemo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen za katerega so bili posredovani. Po izpolnitvi namena se osebni podatki, ki ste nam jih posredovali izbrišejo. V kolikor osebne podatke posredujete za namen boljšega informiranja se le-ti zbirajo in obdelujejo do vašega preklica, ki ga lahko podate kadarkoli na naslov info@nupper.eu.

Ali lahko zahtevam izbris osebnih podatkov?

Da. Izbris osebnih podatkov iz naših evidenc lahko zahtevate kadarkoli na naslov info@nupper.eu.

Kakšne so še moje pravice glede osebnih podatkov, ki jih posredujem?

Podjetje Nupper ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje Nupper omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da podjetje Nupper vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebo, ki jo vi določite.

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov info@nupper.eu.

Podjetje Nupper bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.