Nalaganje...

BeStrong

Pasji priboljški za močne kosti in sklepe vašega psa

BeStrong so zdravi in okusni visoko beljakovinski hrustljavi pasji priboljški Nupper, ki krepijo kosti in sklepe vašega psa.

s piščancem 120 g
Omega 3 & 6 Vitamina E & D3 Glukozamin
Akcijska cena 4,43 € Redna cena 5,90 €
  • VISOKA VSEBNOST PROTEINOV
  • BREZ UMETNIH BARVIL
  • BREZ DODANIH SLADKORJEV
  • BREZ UMETNIH AROM

Nupper hrustljavi pasji priboljški z visoko beljakovinskim piščancem, odlikujejo le najboljše naravne sestavine. V hrustljavi skorjici se skriva sočno polnjenje z esencialnimi omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami za neustavljivo privlačen okus. Izbranim sestavinam smo dodali tudi dragocene vitamine in minerale, ki skrbijo za zdrav razvoj in tvorbo kosti, služijo kot preventiva pred obrabo sklepov, hkrati pa zagotovijo dolgo in srečno življenje vašega štirinožnega prijatelja.

Da slastni grižljajčki ohranijo svojo svežino in okus, so zapakirani v vrečki za ponovno zapiranje. Embalaža je posebej priročna tudi za na pot in služi kot idealna nagrada pri učenju, treningu in vzgoji ali kot vsakodnevni posladek. Pasji priboljški se ne drobijo in ne puščajo neprijetnega vonja, zato bodo po uporabi vaše roke čiste.

Nupper pasje priboljške smo zasnovali v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za prehrano psov, njihova receptura pa je primerna tudi za najbolj izbirčne pse. Grižljajčki vsebujejo lahko prebavljive beljakovine, ki jih pasji organizem zlahka absorbira.

Nagradite vašega psa z Nupper pasjimi priboljški:

  • ker je pridno sedel, medtem ko je čakal na vas,
  • ker je izvedel popoln obrat na tleh,
  • ali pa preprosto zato, ker ga imate radi.

Nupper – zdravje vašega psa vedno na 1. mestu.

Priporočila za hranjenje

Dopolnilna krmna mešanica za pse. Že za mladiče po 4. tednu starosti.Proizvod ne nadomesti obroka in se uporablja izključno kot dopolnilo k prehrani. Sveža voda naj bo vedno na voljo.

 

Analitske sestavine

Surove beljakovine: 30,6 %

Surove maščobe: 25,6 %

Surove vlaknine: 1,3 %

Vlaga: 7,18 %

Surovi pepel: 5,31 %

 

Sestava

Meso in živalski stranski proizvodi (28,5% perutnina), žito, olja in maščobe, rastlinski proizvodi, minerali, glukozamin 1000 mg, kondroitin sulfat 430 mg, metil sulfonil metan 200 mg

 

Dodatki (na kg)

Nutritivni dodatki: Vitamin E 110 mg, Vitamin D3 450 IE

 

Shranjevanje in rok uporabe

Hraniti v suhem, temnem prostoru na sobni temperaturi. Rok uporabe je odtisnjen na embalaži.Po odprtju vrečko porabiti v 1 mesecu.

 
 
 
VSEBNOST HRANILNIH SNOVI 100 g 1, 28 g (1 kos)
Energijska vrednost 480 kcal 6 kcal
Beljakovine 31 g  
Maščobe 26 g  
Ogljikovi hidrati 30 g  
Vlaknine 1 g  
Pepel 5 g  
Vlaga 7 g  

 

Perutnina

Perutninsko meso je kakovostno meso, ki vsebuje velik odstotek beljakovin, ki so v prehrani psa izjemno pomembne.

 

Žita

Psi so vsejede živali. Žita, ki so v največjem deležu sestavljena iz ogljikovih hidratov, dobro prebavijo. Z njimi prejmejo tako energijo, kot tudi vlaknine in minerale.

 

Glukozamin

Glukozamin je spojina, ki je v organizmu psa naravno prisotna. S starostjo količina glukozamina pada. Dodatek prispeva k ohranjanju zdravih in trdnih kosti ter sodeluje pri nastajanju vezivnega tkiva. 

 

Hondroitin sulfat

Hondroitin sulfat spodbuja tvorbo hrustanca. Deluje tako, da prepreči encimom razgradnjo hrustanca. V kombinaciji z glukozaminom vzpodbujata tvorbo hrustanca in povečata gibljivost sklepov.

 

Metil sulfonil metan

MSM ali organsko žveplo ima pomembno vlogo pri zdravju kosti. Pomaga pri gibljivosti sklepov, lajša bolečine v njih in zmanjšuje otekline.

 

Vitamin E

Vitamin E v organizmu psa deluje kot antioksidant, kar pomeni, da ščiti celice pred oksidativnim stresom. Njegova najbolj aktivna oblika je alfa-tokoferol.

 

Vitamin D3

Vitamin D je v maščobi topen vitamin. V tankem črevesu poveča zmožnost za absorpcijo kalcija in fosforja, ter s tem pomaga vzdrževati ustrezno koncentracijo kalcija in fosforja v krvi, kar omogoča normalno mineralizacijo kosti.

 

Omega 3 & 6 maščobne kisline

Omega 3 in 6 maščobne kisline so za pse esencialne večkrat nenasičene maščobne kisline. V pravilnem razmerju pomagajo pri zdravju epitelijev, koži dajejo elastičnost (omega 3) in zmanjšajo razdražljivosti ter delujejo protivnetno.

 

Zadovoljen pes, zadovoljen lastnik.

100%
Vrhunska kvaliteta, psička jih obožuje

Super priboljški primerni za učenje. Z njimi nam je uspelo pripeljati buldoga čez dva tečaja v pasji šoli.

priboljski-za-pse-in-buldog
100%
Za razvajence

Nupper je super tudi za tiste malo bolj... hmm... razvajene in vajene vsega okusnega. Baxter in Aša sta navdušena nad vsemi 3 okusi, zato je fokus med igro in učenjem še toliko ostrejši!

 
priboljski-za-pse-izracun
 
 
 

Izračun priporočenih dnevnih količin

Varno doziranje po priporočilih strokovnjakov.