Nalaganje...

BeShiny

Pasji priboljški za zdravo kožo in sijočo dlako vašega psa

BeShiny so zdravi in okusni visoko beljakovinski hrustljavi pasji priboljški Nupper, ki poskrbijo za zdravo kožo in svetleč kožuh.

z lososom 120 g
Omega 3 & 6 Vitamin E BIOTIN
Akcijska cena 4,43 € Redna cena 5,90 €
  • VISOKA VSEBNOST PROTEINOV
  • BREZ UMETNIH BARVIL
  • BREZ DODANIH SLADKORJEV
  • BREZ UMETNIH AROM

Nupper hrustljavi pasji priboljški z nizkokaloričnim lososom, odlikujejo le najboljše naravne sestavine. V hrustljavi skorjici se skriva sočno polnjenje z esencialnimi omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami za neustavljivo privlačen okus. Izbranim sestavinam smo dodali tudi dragocene vitamine in minerale, ki krepijo dlako in kremplje, ter jim povrnejo zdrav, naraven sijaj, hkrati pa zagotovijo dolgo in srečno življenje vašega štirinožnega prijatelja.

Da slastni grižljajčki ohranijo svojo svežino in okus, so zapakirani v vrečki za ponovno zapiranje. Embalaža je posebej priročna tudi za na pot in služi kot idealna nagrada pri učenju, treningu in vzgoji ali kot vsakodnevni posladek. Pasji priboljški se ne drobijo in ne puščajo neprijetnega vonja, zato bodo po uporabi vaše roke čiste.

Nupper priboljške za pse smo zasnovali v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za prehrano psov, njihova receptura pa je primerna tudi za najbolj izbirčne pse. Grižljajčki vsebujejo lahko prebavljive beljakovine, ki jih pasji organizem zlahka absorbira.

Nagradite vašega psa z Nupper priboljški za pse:

  • ker je pridno sedel, medtem ko je čakal na vas,
  • ker je izvedel popoln obrat na tleh,
  • ali pa preprosto zato, ker ga imate radi.

Nupper – zdravje vašega psa vedno na 1. mestu.

Priporočila za hranjenje

Dopolnilna krmna mešanica za pse. Že za mladiče po 4. tednu starosti. Proizvod ne nadomesti obroka in se uporablja izključno kot dopolnilo k prehrani. Sveža voda naj bo vedno na voljo.

 

Analitske sestavine

Surove beljakovine: 30,9%

Surove maščobe: 24,2% (2,4% omega 3 maščobna kislina in 5% omega 6 maščobna kislina)

Surove vlaknine: 1,5%

Vlaga: 7,7%

Pepel: 5,5%

 

Sestava

Meso in živalski stranski proizvod (24% perutnina), ribe in ribji proizvodi (5% losos), žito, olja in maščobe, rastlinski proizvodi, minerali

 

Dodatki (na kg)

Nutritivni dodatki: Vitamin E110 mg, biotin 175.000 μg

Tehnološki dodatki: naravni antioksidanti

Senzorični dodatki: naravno barvilo

 

Shranjevanje in rok uporabe

Hraniti v suhem, temnem prostoru na sobni temperaturi. Rok uporabe je odtisnjen na embalaži. Po odprtju vrečko porabiti v 1 mesecu.
 
 
VSEBNOST HRANILNIH SNOVI 100 g 1, 28 g (1 kos)
Energijska vrednost 480 kcal 6 kcal
Beljakovine 31 g  
Maščobe 26 g  
Ogljikovi hidrati 30 g  
Vlaknine 1 g  
Pepel 5 g  
Vlaga 7 g  

 

Perutninsko meso 

Perutninsko meso je kakovostno meso, ki vsebuje velik odstotek beljakovin, ki so v prehrani psa izjemno pomembne.

 

Losos

Losos je riba in je izredno dober vir omega 3 maščobnih kislin, ki spodbujajo imunski sistem. Te imajo pozitivne učinke na zdravje kože in dlake. Losos je dobrega in psom privlačnega okusa.

 

Žita 

Psi so vsejede živali. Žita, ki so v največjem deležu sestavljena iz ogljikovih hidratov, dobro prebavijo. Z njimi prejmejo tako energijo, kot tudi vlaknine in minerale. 

 

Vitamin E

Vitamin E v organizmu deluje kot antioksidant, kar pomeni, da ščiti celice pred oksidativnim stresom. Njegova najbolj aktivna oblika je alfa-tokoferol.

 

Biotin

Biotin ali vitamin B7 je v vodi topen vitamin. Pomembno vlogo ima pri presnovi makrohranil in prispeva k ohranjanju zdrave dlake, krempljev in kože.

 

Omega 3 & 6 maščobne kisline

Omega 3 in 6 maščobne kisline so za pse esencialne, večkrat nenasičene maščobne kisline. V pravilnem razmerju pomagajo pri zdravju epitelijev, koži dajejo elastičnost (omega 3) in zmanjšajo razdražljivosti ter delujejo protivnetno.

 

Zadovoljen pes, zadovoljen lastnik.

100%
Vrhunska kvaliteta, psička jih obožuje

Super priboljški primerni za učenje. Z njimi nam je uspelo pripeljati buldoga čez dva tečaja v pasji šoli.

priboljski-za-pse-in-buldog
100%
Za razvajence

Nupper je super tudi za tiste malo bolj... hmm... razvajene in vajene vsega okusnega. Baxter in Aša sta navdušena nad vsemi 3 okusi, zato je fokus med igro in učenjem še toliko ostrejši!

 
kolicina-pasjih-priboljskov-kalkulator
 
 
 

Izračun priporočenih dnevnih količin

Varno doziranje po priporočilih strokovnjakov.