Nalaganje...

BeHealthy

Pasji priboljški za krepitev imunskega sistema vašega psa

BeHealthy so zdravi in okusni visoko beljakovinski hrustljavi pasji priboljški Nupper, ki pomagajo krepiti imunski sistem vašega psa.

z jagenjčkom 120 g
Omega 3 & 6 Vitamina A & C Cink
Akcijska cena 4,43 € Redna cena 5,90 €
  • VISOKA VSEBNOST PROTEINOV
  • BREZ UMETNIH BARVIL
  • BREZ DODANIH SLADKORJEV
  • BREZ UMETNIH AROM

Nupper hrustljavi pasji priboljški s hranilno bogato jagnjetino, odlikujejo le najboljše naravne sestavine. V hrustljavi skorjici se skriva sočno polnjenje z esencialnimi omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami za neustavljivo privlačen okus. Izbranim sestavinam smo dodali tudi dragocene vitamine in minerale, ki krepijo imunski sistem vašega psa in skrbijo za zdrav in močan organizem, hkrati pa zagotovijo dolgo in srečno življenje vašega štirinožnega prijatelja.

Da slastni grižljajčki ohranijo svojo svežino in okus, so zapakirani v vrečki za ponovno zapiranje. Embalaža je posebej priročna tudi za na pot in služi kot idealna nagrada pri učenju, treningu in vzgoji ali kot vsakodnevni posladek. Pasji priboljški se ne drobijo in ne puščajo neprijetnega vonja, zato bodo po uporabi vaše roke čiste.

Nupper priboljške za pse smo zasnovali v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za prehrano psov, njihova receptura pa je primerna tudi za najbolj izbirčne pse. Grižljajčki vsebujejo lahko prebavljive beljakovine, ki jih pasji organizem zlahka absorbira.

Nagradite vašega psa z Nupper pasjimi priboljški:

  • ker je pridno sedel, medtem ko je čakal na vas,
  • ker je izvedel popoln obrat na tleh,
  • ali pa preprosto zato, ker ga imate radi.

Nupper – zdravje vašega psa vedno na 1. mestu.

Priporočila za hranjenje

Dopolnilna krmna mešanica za pse. Že za mladiče po 4. tednu starosti. Proizvod ne nadomesti obroka in se uporablja izključno kot dopolnilo k prehrani. Sveža voda naj bo vedno na voljo.

 

Analitske sestavine

Surove beljakovine: 30,2%

Surove maščobe: 25,5% (2,4% omega 3 maščobna kislina in 5% omega 6 maščobna kislina)

Surove vlaknine: 1,0%

Vlaga: 7,4%

Surovi pepel: 5,3%

 

Sestava

Meso in živalski stranski proizvodi (25,5% perutnina, 4% jagnjetina), žito, olja in maščobe, rastlinski proizvodi, minerali

 

Dodatki (na kg)

Nutritivni dodatki: Vitamin C 1200 mg, Vitamin E 110 mg, Cink (Cinkov sulfat monohidrat) 53 mg, vitamin A 2000 IU, vitamin D3 450 IU

Tehnološki dodatki: naravni antioksidanti

 

Shranjevanje in rok uporabe

Hraniti v suhem, temnem prostoru na sobni temperaturi. Rok uporabe je odtisnjen na embalaži. Po odprtju vrečko porabiti v 1 mesecu.
 
 
VSEBNOST HRANILNIH SNOVI 100 g 1, 28 g (1 kos)
Energijska vrednost 480 kcal 6 kcal
Beljakovine 31 g  
Maščobe 26 g  
Ogljikovi hidrati 30 g  
Vlaknine 1 g  
Pepel 5 g  
Vlaga 7 g  

 

Perutninsko meso

Perutninsko meso je kakovostno meso, ki vsebuje velik odstotek beljakovin, ki so v prehrani psa izjemno pomembne.  

 

Jagnjetina

Jagnjetina je rdeče meso bogato z beljakovinami, minerali in vitamini. Je manj mastno meso in značilnega okusa, nad katerim so navdušeni tudi izbirčni psi.

 

Žita

Psi so vsejede živali. Žita, ki so v največjem deležu sestavljena iz ogljikovih hidratov, dobro prebavijo. Z njimi prejmejo tako energijo, kot tudi vlaknine in minerale. 

 

Vitamin C

Vitamin C ali askorbinska kislina je v vodi topen vitamin, ki ima antioksidativno vlogo ter aktivno sodeluje pri delovanju imunskega sistema. Psi ga sintetizirajo tudi sami.

 

Vitamin E

Vitamin E v organizmu deluje kot antioksidant, kar pomeni, da ščiti celice pred oksidativnim stresom. Njegova najbolj aktivna oblika je alfa-tokoferol.

 

Cink

Cink je element, ki je nujno potreben za rast in razvoj organizma, vpliva na nevrološke in reproduktivne funkcije, sodeluje pri celjenju in prispeva k delovanju imunskega sistema. Sodeluje pri procesih celičnega metabolizma. Prisoten je v vseh telesnih količinah in tkivih.

 

Vitamin A

Vitamin A ima pomembno vlogo pri rasti, pri delovanju imunskega sistema, delovanju vida, vpliva tudi na razvoj celic in tkiv. V živilih živalskega izvora ga najdemo v obliki retinola, v živilih rastlinskega izvora pa v obliki karatenoidov (provitamin A).

 

Vitamin D3

Vitamin D je v maščobi topen vitamin. V tankem črevesu poveča zmožnost za absorpcijo kalcija in fosforja, ter s tem pomaga vzdrževati ustrezno koncentracijo kalcija in fosforja v krvi, kar omogoča normalno mineralizacijo kosti.  

 

Omega 3 & 6 maščobne kisline

Ključni dodatek v prehrani psa so koristne, večkrat nenasičene maščobne kisline Omega 3 in 6 maščobne kisline. V pravilnem razmerju pomagajo pri zdravju epitelijev, koži dajejo elastičnost (omega 3) in zmanjšajo razdražljivosti ter delujejo protivnetno.

 

Zadovoljen pes, zadovoljen lastnik.

100%
Vrhunska kvaliteta, psička jih obožuje

Super priboljški primerni za učenje. Z njimi nam je uspelo pripeljati buldoga čez dva tečaja v pasji šoli.

priboljski-za-pse-in-buldog
100%
Za razvajence

Nupper je super tudi za tiste malo bolj... hmm... razvajene in vajene vsega okusnega. Baxter in Aša sta navdušena nad vsemi 3 okusi, zato je fokus med igro in učenjem še toliko ostrejši!

 
pasji-priboljski-izracun-dnevne-kolicine
 
 
 

Izračun priporočenih dnevnih količin

Varno doziranje po priporočilih strokovnjakov.