Nalaganje...

 
 

Kdo je Nupper?

Kot mlado podjetje na trgu pasje prehrane smo iskali način, kako se razlikovati od konkurence in našim strankam, ter njihovim kosmatincem ponuditi le najboljše zdrave pasje priboljške.

Z ozirom na naravne sestavine in z močno željo, da bi bili naši pasji priboljški okusni tudi izbirčnim in občutljivim psom, smo ustvarili slastno recepturo brez dodanega sladkorja, umetnih barvil in arom.

Več znanja v naših člankih
Nupper naša zgodba
 

priprava iz naravnih vsebin
 

Obogatena vsakodnevna prehrana vašega psa

V naših priboljških za pse smo združili pomembne sestavine, ki obogatijo vsakodnevno prehrano vaših psov in tako skupaj pripomorejo k zdravemu razvoju, dolgemu in srečnemu življenju vašega psa, ter še bolj okrepijo vezi med vami in psom za obilo nepozabnih skupnih trenutkov.

Ker nam je kakovost življenja vašega psa zares najbolj pomembna, sodelujemo s strokovnjaki iz različnih področij.

Skupaj smo izdelali izračun za priporočen dnevni vnos, ki vam pomaga do varnega doziranja pasjih priboljškov, ter našo spletno stran okrepili tudi z raznolikimi aktualnimi temami v obliki člankov, kjer razrešujemo vaša vprašanja in zagate.

  • VISOKA VSEBNOST PROTEINOV
  • BREZ UMETNIH BARVIL
  • BREZ DODANIH SLADKORJEV
  • BREZ UMETNIH AROM

 

Za zdravje in dobro počutje vašega psa

S ponosom povemo, da smo lastnikom in psom prijazna znamka pasjih priboljškov narejenih v Sloveniji, z naravnimi sestavinami in brez škodljivih dodatkov.

Izberite Nupper - Zdravje in dobro počutje vašega psa vedno na 1. mestu.

Enostaven izračun odmerjanja
nupper kalkulator

Izberite Nupper

Zdravje in dobro počutje vašega psa vedno na 1. mestu.