Nalaganje...

BeHealthy

Pomaga krepiti imunski sistem

BeHealthy so zdravi in okusni visoko beljakovinski hrustljavi priboljški Nupper, ki pomagajo krepiti imunski sistem vašega psa.

z jagenjčkom 120 g
Omega 3 & 6 Vitamina A & C Cink
5,90 €
   
  • VISOKA VSEBNOST PROTEINOV
  • BREZ UMETNIH BARVIL
  • BREZ DODANIH SLADKORJEV
  • BREZ UMETNIH AROM

Nupper hrustljave pasje poslastice s hranilno bogato jagnjetino, odlikujejo le najboljše naravne sestavine. V hrustljavi skorjici se skriva sočno polnjenje z esencialnimi omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami za neustavljivo privlačen okus. Izbranim sestavinam smo dodali tudi dragocene vitamine in minerale, ki krepijo imunski sistem vašega psa in skrbijo za zdrav in močan organizem, hkrati pa zagotovijo dolgo in srečno življenje vašega štirinožnega prijatelja.

Da slastni grižljajčki ohranijo svojo svežino in okus, so zapakirani v vrečki za ponovno zapiranje. Embalaža je posebej priročna tudi za na pot in služi kot idealna nagrada pri učenju, treningu in vzgoji ali kot vsakodnevni posladek. Priboljški se ne drobijo in ne puščajo neprijetnega vonja, zato bodo po uporabi vaše roke čiste.

Nupper priboljške smo zasnovali v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za prehrano psov, njihova receptura pa je primerna tudi za najbolj izbirčne pse. Grižljajčki vsebujejo lahko prebavljive beljakovine, ki jih pasji organizem zlahka absorbira.

Nagradite vašega psa z Nupper hrustljavčki:

  • ker je pridno sedel, medtem ko je čakal na vas,
  • ker je izvedel popoln obrat na tleh,
  • ali pa preprosto zato, ker ga imate radi.

Nupper – zdravje vašega psa vedno na 1. mestu.

Priporočila za hranjenje

Dopolnilna krmna mešanica za pse. Že za mladiče po 4. tednu starosti. Proizvod ne nadomesti obroka in se uporablja izključno kot dopolnilo k prehrani. Sveža voda naj bo vedno na voljo.

 

Analitske sestavine

Surove beljakovine: 30,2%

Surove maščobe: 25,5% (2,4% omega 3 maščobna kislina in 5% omega 6 maščobna kislina)

Surove vlaknine: 1,0%

Vlaga: 7,4%

Surovi pepel: 5,3%

 

Sestava

Meso in živalski stranski proizvodi (25,5% perutnina, 4% jagnjetina), žito, olja in maščobe, rastlinski proizvodi, minerali

 

Dodatki (na kg)

Nutritivni dodatki: Vitamin C 1200 mg, Vitamin E 110 mg, Cink (Cinkov sulfat monohidrat) 53 mg, vitamin A 2000 IU, vitamin D3 450 IU

Tehnološki dodatki: naravni antioksidanti

 

Shranjevanje in rok uporabe

Hraniti v suhem, temnem prostoru na sobni temperaturi. Rok uporabe je odtisnjen na embalaži. Po odprtju vrečko porabiti v 1 mesecu.

Zadovoljen pes, zadovoljen lastnik.

100%
Vrhunska kvaliteta, psička jih obožuje

Super priboljški primerni za učenje. Z njimi nam je uspelo pripeljati buldoga čez dva tečaja v pasji šoli.

100%
Za razvajence

Nupper je super tudi za tiste malo bolj... hmm... razvajene in vajene vsega okusnega. Baxter in Aša sta navdušena nad vsemi 3 okusi, zato je fokus med igro in učenjem še toliko ostrejši!

 
 
 
 

Izračun priporočenih dnevnih količin

Varno doziranje po priporočilih strokovnjakov.